Noobs from Proland

The Maelstrom EU
Teraz jest 23 paź 2017, o 08:13



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 paź 2011, o 19:34 
Dołączył(a): 14 wrz 2011, o 19:52
Posty: 17
WoW Postacie: Szubrawca
Offline

Witam, nie moge zalogowac sie na zaden serwer wowa. Po wpisaniu loginu i hasla logowanie staje na success i pozniej nic sie nie dzieje, tzn musze wybrac jakis konkretny serwer jednak po wybraniu nie ma zadnej odpowiedzi. Spotkal sie ktos z takim czyms wczesniej ? Kupilem wlasnie nowego prepaida i troche lipa bedzie jezeli nie bede mogl grac.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 19 paź 2011, o 00:38 
Avatar użytkownika

Noobowy nadzorca
Dołączył(a): 7 paź 2011, o 12:44
Posty: 239
Lokalizacja: Gdańsk
WoW Postacie: Progun Poruszyciel
Offline

Spróbuj usunąc zawartość folderow chace i wtf, albo na innym kompie odpal wowa.
Można też użyć repaira blizzardowego.


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 19 paź 2011, o 09:31 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2011, o 15:12
Posty: 654
Lokalizacja: Warszawa
Offline

Miałem to przez długi czas. Skontaktuj się z providerem i zmień IP na publiczny.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 21 paź 2011, o 09:40 
Avatar użytkownika

Noobowy nadzorca
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 21:59
Posty: 1976
Lokalizacja: Warszawa
Offline

Szub juz masz ok? Jaki masz net, ja mialem taka sytuacje w Aster, jak mi operator po 18 battlenet blokowal. Dopiero zmiana w opcjach mojego netu z ip prywatnego na publiczny powodowal ze nie mialem blokady i moglem wbijac. (w systemie online wilga zmienilem)

Pozdr.


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 21 paź 2011, o 14:09 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2011, o 15:12
Posty: 654
Lokalizacja: Warszawa
Offline

Ishar napisał(a):
Szub juz masz ok? Jaki masz net, ja mialem taka sytuacje w Aster, jak mi operator po 18 battlenet blokowal. Dopiero zmiana w opcjach mojego netu z ip prywatnego na publiczny powodowal ze nie mialem blokady i moglem wbijac. (w systemie online wilga zmienilem)

Pozdr.


BYŁEM PIERWSZY Z TYM ROZWIĄZANIEM! HAHAHA!

A tak poważnie, to mój case był właśnie identyczny.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 23 paź 2011, o 22:35 
Dołączył(a): 14 wrz 2011, o 19:52
Posty: 17
WoW Postacie: Szubrawca
Offline

Mieszkam w akademiku wiec rozne cyrki odchodza tutaj z internetem, bylem juz u admina, podalem mu porty ktore powinien mi odblokowac ( bo to chyba jednak jest glowna przyczyna) ale chlopak cos nie moze czasu znalezc wiec chyba na razie bede musial odpoczac od wowa, najbardziej mi szkoda wydanych 80 zeta na prepaida, bo kasa idzie w bloto.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 26 paź 2011, o 13:31 
Dołączył(a): 20 sty 2010, o 15:10
Posty: 55
Lokalizacja: Bydgoszcz
WoW Postacie: Avekiszka, Fiepsz, Samgopcham, Alibaaba, Kiszek
Offline

szup, nupów do wowa nie wpuszczają :P a admina pogoń ;P
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw" created in 2005 by Maëvah (ex-Moonclaw) - wowcr.net : World of Warcraft styles & videos
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL