Noobs from Proland

The Maelstrom EU
Teraz jest 23 sie 2017, o 04:24



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 25 maja 2012, o 09:53 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2011, o 10:10
Posty: 185
WoW Postacie: Scoorpio, Guldur
Offline

Moznaby zebrac grupe na inferno jak cos mam Czarke na 60-tym. Proponowalbym zroznicowanie klas.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 25 maja 2012, o 10:26 
Avatar użytkownika

Noob Officer
Dołączył(a): 3 sty 2008, o 23:17
Posty: 375
Lokalizacja: Ironforge
WoW Postacie: Roggon
Offline

Mam monka 60 lvl którego nie ogarniam i Demon Huntera na 59 - więc niedługo ;P
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 25 maja 2012, o 17:20 
Dołączył(a): 17 sie 2011, o 11:38
Posty: 64
Offline

Nie chce straszyć ale czy ktoś z was może czytał na odwrocie pudełka tekścik drobny drukiem? :D :D

Cytuje:"Mogą pojawić się dodatkowe opłaty za gre online i abonament."

O tyle opłata za dodatek który pewie będzie za 2 lata :P mnie nie dziwi to wzmianka o abonamencie mnie lekko zaskoczyła ze tak powiem, what the fuck?
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 25 maja 2012, o 18:22 
Avatar użytkownika

Noob Officer
Dołączył(a): 3 sty 2008, o 23:17
Posty: 375
Lokalizacja: Ironforge
WoW Postacie: Roggon
Offline

To jest błąd. Polacy spieprzyli tłumacznie. W oryginale chodzi o możliwe mikrotransakcje oraz opłaty (prowizje) z AH.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 01:57 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 wrz 2007, o 18:32
Posty: 984
Lokalizacja: Drawno
WoW Postacie: The Best of the best Druid - Raisin, Warrior - Midon, Rogue - Raiona
Offline

Ma ktoś klucz na triala ? moge zapłacić. ;)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 08:01 
Dołączył(a): 17 sie 2011, o 11:38
Posty: 64
Offline

Thyrunas napisał(a):
To jest błąd. Polacy spieprzyli tłumacznie. W oryginale chodzi o możliwe mikrotransakcje oraz opłaty (prowizje) z AH.



No cóż jak zawsze się popisali, tak jak zresztą z opisem skili. Wchodzę na kalkulator talentów w angielskiej wersji i np pod każdym skilem są wypisane dokładne wartości skili i runów[160% weapon damage itp]. Tymczasem w polskiej wersji jest np. zwiększa obrażenia danego skila, ile za co i po co to już nie napiszą...
Stąd moje pytanie czy ktoś kto ma angielską wersje może potwierdzić że w grze są również dokładne opisy skili i drugie pytanie czy muszę reinstalować całe diablo żeby zmienić wersję językową czy można to zrobic w bardziej cywilizowany sposób?
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 09:30 
Avatar użytkownika

Noob Officer
Dołączył(a): 3 sty 2008, o 23:17
Posty: 375
Lokalizacja: Ironforge
WoW Postacie: Roggon
Offline

Fundin napisał(a):
Thyrunas napisał(a):
To jest błąd. Polacy spieprzyli tłumacznie. W oryginale chodzi o możliwe mikrotransakcje oraz opłaty (prowizje) z AH.



No cóż jak zawsze się popisali, tak jak zresztą z opisem skili. Wchodzę na kalkulator talentów w angielskiej wersji i np pod każdym skilem są wypisane dokładne wartości skili i runów[160% weapon damage itp]. Tymczasem w polskiej wersji jest np. zwiększa obrażenia danego skila, ile za co i po co to już nie napiszą...
Stąd moje pytanie czy ktoś kto ma angielską wersje może potwierdzić że w grze są również dokładne opisy skili i drugie pytanie czy muszę reinstalować całe diablo żeby zmienić wersję językową czy można to zrobic w bardziej cywilizowany sposób?


Bo musisz włączyć w ustawieniach zaawansowane opisy umiejętności :D
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 09:49 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2009, o 08:18
Posty: 291
Lokalizacja: Zielona Góra
WoW Postacie: Sehkyt, Jamaszka, Apteczka, Wnerwiacz, Kersha
Offline

Fundin napisał(a):
No cóż jak zawsze się popisali, tak jak zresztą z opisem skili. Wchodzę na kalkulator talentów w angielskiej wersji i np pod każdym skilem są wypisane dokładne wartości skili i runów[160% weapon damage itp]. Tymczasem w polskiej wersji jest np. zwiększa obrażenia danego skila, ile za co i po co to już nie napiszą...

Wystarczy poszperać w opcjach->rozgrywka->wyświetlaj zaawansowane opisy.
Aby zmienić wersję językową wystarczy także wejść w opcje->konto...

Łap Raisin klucz
Mam nadzieje że nikt go ci nie sprzątnie z przed nosa :D


ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 09:52 
Dołączył(a): 7 sie 2008, o 00:25
Posty: 778
WoW Postacie: Swietygral, Karazak, Idzprzodem
Offline

Stary poczciwy seh zawsze na niego można było liczyć:)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 10:25 
Avatar użytkownika

Noob Officer
Dołączył(a): 8 sie 2011, o 16:03
Posty: 250
Lokalizacja: Śrem
WoW Postacie: Absynthia, Absikus, Abshunter
Offline

Fundin napisał(a):
Thyrunas napisał(a):
To jest błąd. Polacy spieprzyli tłumacznie. W oryginale chodzi o możliwe mikrotransakcje oraz opłaty (prowizje) z AH.



No cóż jak zawsze się popisali, tak jak zresztą z opisem skili. Wchodzę na kalkulator talentów w angielskiej wersji i np pod każdym skilem są wypisane dokładne wartości skili i runów[160% weapon damage itp]. Tymczasem w polskiej wersji jest np. zwiększa obrażenia danego skila, ile za co i po co to już nie napiszą...
Stąd moje pytanie czy ktoś kto ma angielską wersje może potwierdzić że w grze są również dokładne opisy skili i drugie pytanie czy muszę reinstalować całe diablo żeby zmienić wersję językową czy można to zrobic w bardziej cywilizowany sposób?



Wystarczy przytrzymać ctrl na wybranym skillu ;)


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 11:57 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 wrz 2007, o 18:32
Posty: 984
Lokalizacja: Drawno
WoW Postacie: The Best of the best Druid - Raisin, Warrior - Midon, Rogue - Raiona
Offline

Sehkyt 100krotne dzieki ;D też mam taką nadzieje ;)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 12:01 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2011, o 11:01
Posty: 153
Offline

dobrze ze sobie zarezerwowalem diablo 3 w rtv agd po dostawie bo widze ze juz nie mozna zamawiac/rezerwowac ;D czyli znowu pewnie bedzie mala ilosc szt wersji pudelkowej, zastanawia mnie tylko czy to nie udolnosc dystrybutora czy celowy zabieg marketingowy(tworza wrazenie mega hypu i popytu na gre choc za malo zamawiaja)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 12:07 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 wrz 2007, o 18:32
Posty: 984
Lokalizacja: Drawno
WoW Postacie: The Best of the best Druid - Raisin, Warrior - Midon, Rogue - Raiona
Offline

nie mam pojęcia ale mi sie tam nie spieszy z full wersją niech wszystko po robią bo nie mam ochoty sie denerwować na cuda jakie sie zawsze dzieją przy wypuszczeniu gry na rynek.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 26 maja 2012, o 13:39 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2009, o 12:33
Posty: 395
Lokalizacja: Tarnów
Offline

Tak samo włączcie sobie w opcjach ELECTIVE MODE ;] dzięki temu można mieć np. 2 skille z jednej grupy pomijając jakoś i zamieniać skille miejscami.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 27 maja 2012, o 19:01 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 cze 2010, o 18:43
Posty: 63
WoW Postacie: Egretta, Artrosis
Offline

Czy ktoś jeszcze ma klucz do triala?
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 28 maja 2012, o 12:01 
Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 19:15
Posty: 11
Offline

Kurcze wam sie tez szybko znudzila gra? :D
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 28 maja 2012, o 12:42 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2009, o 08:18
Posty: 291
Lokalizacja: Zielona Góra
WoW Postacie: Sehkyt, Jamaszka, Apteczka, Wnerwiacz, Kersha
Offline

Znudziła? Jak dla mnie to się ona dopiero rozpoczyna-inferno w drużynie. Ale fakt że poniżej 3 aktu piekła gra jest dość nudna i nużąca. Przynajmniej z mojej perspektywy.


ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 28 maja 2012, o 13:27 
Dołączył(a): 16 kwi 2010, o 19:15
Posty: 11
Offline

No ja jestem w inferno od paru dni i niezbyt widze sens farmienia itemow. Szczegolnie widzac, ze itemy legendary sa gorsze od rare albo nawet blue.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 28 maja 2012, o 16:24 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2011, o 10:10
Posty: 185
WoW Postacie: Scoorpio, Guldur
Offline

No no potrzebujemy z Sehem 2 ogarnietych osob na inferno, mamy tanka i czarke wiec chetnie jakis DH i WD by sie zdal, niewiem jak z mnichem by sie gralo. Egri wlas czasem na mumbla :)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 28 maja 2012, o 21:48 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 wrz 2007, o 18:32
Posty: 984
Lokalizacja: Drawno
WoW Postacie: The Best of the best Druid - Raisin, Warrior - Midon, Rogue - Raiona
Offline

http://www.youtube.com/watch?v=BWzHmq27RkE to jest to ;)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 31 maja 2012, o 17:32 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2009, o 10:25
Posty: 422
Lokalizacja: Mława
WoW Postacie: Boronion-tank
Blaithin-healer
Offline

Czytałem sobie że monk jest świetnym supportem w party, ale nie grałem więc nie wiem jak to z nim jest:p


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 31 maja 2012, o 18:06 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 kwi 2011, o 11:01
Posty: 153
Offline

gra ktos z was barbarzynca?jesli tak to jak wrazenia?:)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 31 maja 2012, o 18:22 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2009, o 10:25
Posty: 422
Lokalizacja: Mława
WoW Postacie: Boronion-tank
Blaithin-healer
Offline

Wrażenia są takie że "Błąd 37" będzie mi się śnił po nocach, od dwóch godzin się zalogować nie mogę. Dzięki Ci blizzardzie...

A barbem się gra fajnie, chciałem sobie jeszcze dziś inny build potestować ale się nie da


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 6 cze 2012, o 23:05 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 cze 2010, o 18:43
Posty: 63
WoW Postacie: Egretta, Artrosis
Offline

Czy ktoś jeszcze ma klucz do triala? 9ladnie proszę już III raz ;)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł: Re: Diablo 3
PostNapisane: 6 cze 2012, o 23:51 
Avatar użytkownika

Noobowy nadzorca
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 21:59
Posty: 1949
Lokalizacja: Warszawa
Offline

Pewnie cięzko o klucze:)


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw" created in 2005 by Maëvah (ex-Moonclaw) - wowcr.net : World of Warcraft styles & videos
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL