Noobs from Proland

The Maelstrom EU
Teraz jest 23 sie 2017, o 04:28



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 lut 2011, o 17:36 
Dołączył(a): 3 paź 2009, o 12:02
Posty: 23
Offline

Cześć,
mam drobny problem, przechodząc do rzeczy, nie mogę się zalogować, wpisuje hasło i potem nagle wow się wyłącza. Usuwałem addony, cache, wtf, zrobiłem repair i na chwilę obecną nie mam pomysłu. Przeinstalować wowa na razie mi się nie chce a i nie wiem czy to może dać jakiś efekt. Miał ktoś z was taka dziwną sytuację albo ma pomysł co zrobić?



Temat nie aktualny, okazuje się, że mój antywirus po patchowaniu wowa blokował gre:/


Ostatnio edytowano 12 lut 2011, o 17:24 przez Caell, łącznie edytowano 1 raz
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 11 lut 2011, o 20:16 
Avatar użytkownika

Noobowy nadzorca
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 21:59
Posty: 1949
Lokalizacja: Warszawa
Offline

Ja nie:(


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 11 lut 2011, o 22:17 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sty 2010, o 14:01
Posty: 219
Lokalizacja: Kraków
WoW Postacie: Monastyr, Montserrat, Sherkon
Offline

Wczoraj serwery chyba padły bo też nie mogłem się zalogować i a dziś się dowiedziałem, że wywaliło większość ludzi z serwów.
Przed godziną mieliśmy podobne problemy na BH. Myślę, że to wina serwerów i Blizzarda.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 22 lut 2011, o 22:55 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2009, o 21:54
Posty: 472
Lokalizacja: Gniezno
WoW Postacie: Walery, Vifon, Krisos, Czekoladka, Popitqa, Walerion, Krzys(H) and more more more!!!
Offline

Aktualnie od ponad godziny próbuje się zalogować do wowa bez skutku, albo już przy logowaniu pisze mi, że disconnected...
Albo nie chce zalogować się do naszego serwera(wywala mnie do spisu realmów)
Albo jak już jakimś cudem się wczytają postaci to zawiecha przy ładowniu świata.
Ktoś wie co jest grane?


Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery...
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 22 lut 2011, o 22:59 
Dołączył(a): 7 sie 2008, o 00:25
Posty: 778
WoW Postacie: Swietygral, Karazak, Idzprzodem
Offline

Waluś mam podobny problem trza ich trochę zrugać:)
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 22 lut 2011, o 23:09 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 wrz 2009, o 21:54
Posty: 472
Lokalizacja: Gniezno
WoW Postacie: Walery, Vifon, Krisos, Czekoladka, Popitqa, Walerion, Krzys(H) and more more more!!!
Offline

BLIZZARD napisał(a):
22/02 Login issues
Due to technical issues the login servers are currently not operating at full capacity. This may affect account pages and web services in addition to the game login.
We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.

I wszystko jasne :D


Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery...
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 22 lut 2011, o 23:16 
Dołączył(a): 7 sie 2008, o 00:25
Posty: 778
WoW Postacie: Swietygral, Karazak, Idzprzodem
Offline

Ja nie chce ich przeprosin chce się zalogować.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 22 lut 2011, o 23:40 
Dołączył(a): 2 lut 2011, o 21:15
Posty: 1
Offline

Dokladnie w czwartek konczy mi sie PP i nie bede mial hajsu do 05.03 wiec CHCE GRAC!!
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 23 lut 2011, o 00:27 
Dołączył(a): 23 kwi 2009, o 19:07
Posty: 598
Offline

kiedys to dawali jeszcze za takie cos darmowy dzien, teraz z tego co czytlem to maja to gdzies, zreszta, z tego co widze zaczynaja traktowac ta gre juz tylko jako zarabianie kasy. Juz nie ma to nic wspololnego ze starym Blizzardem...robia z Wow Ryanair
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 23 lut 2011, o 00:59 
Dołączył(a): 18 lis 2010, o 16:01
Posty: 29
Offline

Starcraft tez nie działa...
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 24 lut 2011, o 21:29 
Dołączył(a): 23 kwi 2009, o 19:07
Posty: 598
Offline

a ja dzis znow dostalem dc i nie moge sie zalogowac
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 24 lut 2011, o 21:46 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 lis 2008, o 11:21
Posty: 96
Lokalizacja: Łódź
WoW Postacie: Naverol, Naveroll, Aiso
Offline

Ja też nie mogę się zalogować :evil: Blizz w kulki leci ostatnio :evil:


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 29 cze 2011, o 11:58 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2009, o 08:18
Posty: 291
Lokalizacja: Zielona Góra
WoW Postacie: Sehkyt, Jamaszka, Apteczka, Wnerwiacz, Kersha
Offline

Nowy patch-nowe problemy.
Mianowicie: odpalam launchera i zaczyna ściągać się 4.2. Wszystko ładnie leci do czasu aż zostanie ściągnięta pierwsza część patcha i gra usiłuje zrobić update. Wtedy launcher się zawiesza na kilka minut i wyskakuje komunikat "Your game installation is damaged. Please run the Repair". No to włączyłem Repaira. "Repair is complete, no problems were found." Po ponownym włączeniu launchera leci to samo i znów idzie crash na update... Ktoś wie jak to naprawić bez reinstalki gry (na co nie mam ochoty)?


ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 29 cze 2011, o 13:53 
Dołączył(a): 20 mar 2010, o 22:54
Posty: 40
WoW Postacie: Osheth
Offline

Mi przy sciaganiu patcha wyskakuje blad "pamięc nie moze byc written" fatal error.... na forum blizz radzi ze mam odpalac kilkadziesiat razy launchera i w koncu zalapie. Profesjonalisci :)


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 29 cze 2011, o 15:23 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sty 2010, o 14:01
Posty: 219
Lokalizacja: Kraków
WoW Postacie: Monastyr, Montserrat, Sherkon
Offline

Sehkyt, wejdź do folderu z grą znajdź plik launcher klik prawym i Uruchom jako administrator. Zawsze działa, ja miałem ten problem przy każdym patchu.
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 30 cze 2011, o 08:54 
Avatar użytkownika

Noobowy nadzorca
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 21:59
Posty: 1949
Lokalizacja: Warszawa
Offline

Ja poprostu odpalam plik wow.exe. Wpisuje haslo logowania po czym gra cos tam sciaga sama, wlacza mi sie instalator patcha i juz jest ok.

pozdr.


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: 20 lip 2011, o 13:12 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 paź 2008, o 22:59
Posty: 143
WoW Postacie: Ishizihr - Rouge
Draglight - Druid
Offline

Udało wam sie zalogowac do gry po dzisiejszym resecie???


Obrazek
Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw" created in 2005 by Maëvah (ex-Moonclaw) - wowcr.net : World of Warcraft styles & videos
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL